Tilat ja ympäristö

Tilat ja ympäristö

Enä-Seppä tarjoaa hyvät leiri-, koulutus-, kokous- ja majoitustilat, maittavaa ruokaa ja pehmeät löylyt rantasaunassa. Tarjolla on hyvät puitteet hyvin monenlaisille asiakasryhmille ja toiminnoille.

Päärakennus eli Puustelli

1800-luvulla rakennetun Puustellin alakerrassa on iso sali, jota käytetään ruoka- ja juhlasalina. Lisäksi alakerrassa on nykyaikainen suurtalouskeittiö, tarjoilulinjasto, kaksi makuuhuonetta toimisto. Alakerta sopii myös pyörätuolilla liikkuville asiakkaille. Yläkerrassa on kokoustila noin 30 henkilölle ja kaksi makuuhuonetta.

Majatalo

Majatalossa on 12 huonetta, 40 vuodepaikkaa ja kokoustilat. Kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy ja saniteettitilat ovat varustettu invavarustein. Rakennus on valmistunut 1982, sisätilat ovat remontoitu 2007 ja vuoteet uusittu 2012.

 

Sepän talo

Sepän talo on rakennettu 1700-luvulla ja remontoitu 2017 keväällä. Sepän talossa on 5 makuuhuonetta 20-24 hengelle, 4 WC-suihkua sekä kokoustila 20-24 hengelle, missä on myös pieni asiakaskeittiö.

Rantamaja ja nuotiopaikka

Vanha rantasauna rantalinjalla on saanut antaa tilaa uudelle saunalle jääden itse palvelemaan uimakoppina. Rannan tuntumassa on nuotiopaikka, jossa paistaa niin makkarat kuin letutkin.

Rantasauna

Rantasauna sijaitsee Enäjärven rannalla. Saunassa on sähkökäyttöinen ikikiuas. Halutessasi voit tilata käyttöösi myös suositun kaminalämmitteisen kylpytynnyrin.

Hirsikappeli

Hirsikappeliin mahtuu 20-30 henkeä kerralla. Tila on lämmittämätön ja olet tervetullut hiljentymään tänne lähes milloin vaan.