Rekrytointi

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista.

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita työpaikkoja haettavana.

Leirikeskusjohtaja idylliseen Enä-Seppään

Enä-Seppä on viihtyisä ja suosittu, ympäri vuoden palveleva kristillinen tapahtuma- ja leirikeskus Vihdin Ojakkalassa Enäjärven rannalla. Enä-Sepän omistaa Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO), joka on kotimaan lähetystyötä tekevä nuorisojärjestö. Enä-Seppä palvelee ensisijaisesti OPKOa, kristillisiä ja muita yleishyödyllisiä toimijoita.

Haemme leirikeskusjohtajan sijaista ajalle 15.8.2023-31.5.2025. Sijaisuuden syynä on opintovapaa. Työsuhde on täysiaikainen ja sen palkkaus on Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Päätehtävänä on johtaa Enä-Sepän liiketoimintaa, henkilöstöä sekä kiinteistön huoltoa ja kehittämistä. Johtaja myös osallistuu asiakaspalveluun, kiinteistön ylläpitotöihin ja mm. ruokapalveluiden järjestämiseen. Johdat myös omaa työaikaasi, mutta työtä sijoittuu väistämättä myös viikonloppuihin ja yleisiin loma-aikoihin.

Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, näkyä ja kykyä kehittää leirikeskusta, tarmokkuutta, palvelevaa asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi on suureksi eduksi. Arvostamme erityisesti kristillisen toimintakentän tuntemista. Työtä tehdään OPKOn oppiperustan, näyn, arvojen, strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Tämä työ on hyvin palkitsevaa ahkeralle tekijälle, joka nauttii monipuolisesta työnkuvasta ja vastuunkannosta eikä pelkää tarttua toimeen eikä tuumaan. Pääset johtamaan leirikeskusta, jolla on kokonaisvaltaisesti tasapainoinen tilanne, paljon asiakaskuntaa ja hyvää mainetta, sitoutunutta henkilökuntaa ja verkostoja. Täällä saat nähdä työsi tulokset ja kiitosta onnistumisesta. Tulet osaksi OPKOn ystävällistä ja inspiroivaa työyhteisöä.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä ja kahden suosittelijan yhteystiedoilla 31.5.2023 mennessä sähköpostiin rekry@opko.fi. Liitä hakemukseen näkemyksesi siitä, miten Enä-Seppä voi tukea hengellistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa leirikeskusjohtaja Hanna-Maija Harju: hanna-maija.harju@enaseppa.fi, puh. 050 468 7501 ja pääsihteeri Jussi Miettinen, puh. 050 373 9341.

Osoite

Enätie 45 C
03250 Ojakkala, Vihti

Ota yhteyttä

050 4687501

ena-seppa@enaseppa.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetäthän tarjouspyyntösi joko sähköpostiin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta. Tarjouspyynnön pääset lähettämään tästä.

Scroll to Top