Ajankohtaista

Uudet Enä-Sepän sivut

Kevättalkoot Enä-Sepässä la. 18.5

Tervetuloa Enä-Sepän kevättalkoisiin lauantaina 18.5 kello 10-17.00. Ja kaverit saa kutsua mukaan 😉 Luvassa mukava yhdessä tekemisen ja touhuamisen päivä. Talkoissa tarjolla mm. – huoltomaalausta ja terassien alaritilöiden kunnostusta – rannan siivousta ja veneiden pesua – saunan järjestelyä ja kesäkappelin siivousta sekä pesua – ikkunoiden pesua – piha- ja puutarhatöitä Ilmoittautumiset mahdollisten ruoka-allergioiden kera: ena-seppa@enaseppa.fi ma.

Lue lisää »
Uudet Enä-Sepän sivut

Hyvää uutta vuotta!

Lämmin kiitos Enä-Sepän ystäville ja vierailijoille vuodesta 2023. Alkanut vuosi on lähtenyt vilkkaasti käyntiin lämpimissä leiritunnelmissa pakkasten paukkuessa. Luonto maisemineen on jälleen antanut parastaan ja revontuliakin on saatu ihailla. Otathan yhteyttä jos leiriasiat tai muut tilaisuudet ovat ajankohtaisia. Talvisin pakkasterveisin Enä-Sepästä ena-seppa@enaseppa.fi

Lue lisää »
Uudet Enä-Sepän sivut

Tervetuloa Enä-Sepän uusille sivuille!

Selailet Enä-Sepän uunituoreita nettisivuja! Sivut ovat kokeneet täysuudistuksen niin ulkoasun, sisällön kuin rakenteenkin puolesta. Tiedot löytyvät nyt selkeämmin omin osioidensa alta ja käytettävyyttä on muutenkin parannettu. Toivomme sivun palvelevan sinua paljon aiempaa paremmin! Jos haluat antaa palautetta uusista sivuista tai huomaat vaikkapa toimimattoman linkin, voit laittaa viestiä: ena-seppa@enaseppa.fi Kiitos!

Lue lisää »
Scroll to Top