Leirit Enä-Sepässä

Leirit Enä-Sepässä

Enä-Seppä on suosittu ja pidetty leirikeskus

Meillä on vietetty unohtumattomia leirejä jo vuosikymmenien ajan: rippileirejä, leirikouluja, seurakuntien yhteysleirejä, koulutuspäiviä, kuoroleirejä, työyhteisöpäiviä...

Ohjelma- ja majoitustiloina palvelevat ympäri vuoden Puustelli, Sepän talo ja Majatalo. Näissä on yhteensä 72 vuodepaikkaa 21 majoitushuoneessa. Eri kokoisia kokoussaleja on kolme (kussakin rakennuksessa omansa), iso ruokasali sekä pienempiä ryhmätyötiloja.

Enä-Sepän sydän on keskeisimmällä paikalla oleva pieni, pyhäntuntuinen hirsikappeli.

Kesäisin leirikokoa voi kasvavattaa teltta- tai asuntovaunumajoituksella. 100 hengen iso ohjelmateltta kesäisin mahdollistaa suurtekin leirien ja tapahtumien järjestämisen.

1,9 hehtaarin puistomaiselle ja viihtyisälle piha-alueelle voi rakentaa leiriseikkailun, rastiratoja, lipunryöstön, pihapelejä... Alueelta löytyy lentopallokenttä, nuotiopaikka, järvenranta laiturilla, rantasauna ja kylpytynnyri.

Lue lisää leirikeskuksen tiloista

Lisäksi Enä-Seppä sijaitsee Nuuksion läheisyydessä, joten leiriin voi yhdistää vaikkapa muutaman tunnin metsävaelluksen. Lähistöllä alle 10 km säteellä sijaitsee myös Vihdin ratsutalli, PuuhaPark-toimintapuisto lapsille ja VihtiSki-laskettelukeskus, jotka tarjoavat hyviä ohjelmamahdollisuuksia.

Kysy lisää, tule tutustumaan ja järjestä leirisi meillä!